Tip stana 6

DVOSOBAN

Sprat

Povučena etaža

Br. stana

12.

Hodnik

3,82 m²

DNEVNI BORAVAK
I TRPEZARIJA

13,52 m²

kuhinja

1,71 m²

kupatilo

5,27 m²

Dječija soba

9,20 m²

natkrivena terasa

7,45 m²

prevuci
prevuci

Stambeni objekat My Home Centar

ulica Kralja Alfonsa broj 49b u centru Banja Luke

Gdje se nalazimo + _

My Home Centar se nalazi u ulici Kralja Alfonsa broj 49b u centru Banja Luke, u blizini restorana, kafića i zabavnih sadržaja. Takođe, u neposrednoj blizini su novi park "Ćirilica", rijeka Vrbas, kao i šetalište i nova trim staza.

Prednost lokacije je i blizina vrtića, osnovnih i srednjih škola, te fakulteta. Ovaj urbani dio grada, dijeli vas samo nekoliko minuta od rekreativnih sadržaja, ali i gradske svakodnevnice.

KAKO SMO DIZAJNIRALI STANOVE + _

My Home Centar je stambeno-poslovni objekat, koji gradimo po najvišim standardima kvaliteta. Nudimo 12 ekskluzivnih stanova (od 37 do 129 m²), koji kombinuju moderan stil života sa praktičnošću gradskog života, te dva poslovna prostora, 12 unutrašnjih parking mjesta i osam ostava.

Stanovi su pažljivo dizajnirani, kako bi pružili savršeno mjesto za odmor i opuštanje, ali prije svega za funkcionalan život. Svaki detalj zgrade pažljivo je planiran i izrađen sa fokusom na kvalitet i trajnost, tako da nismo imali dvojbe oko odabira materijala u svim fazama izgradnje. My Home Centar predstavlja izbor najkvalitetnijih građevinskih materijala, inostranih i domaćih dobavljača, kao što su Binis beton, Nexe cigle, Gealan S 9000 PVC šestokomorni prozori sa el. podizačima roletni, RÖFIX fasadni sistemi, Kone lift, Copa Konveks radijatori, modularna galanterija renomiranih firmi Legrand, Schneider i ostalo. Posebnu pažnju smo obratili na drvene podne obloge, te smo izabrali visokokvalitetni troslojni parket Drvoprodex.

Kupatila su opremljena prvoklasnom opremom, a u njihovom opremanju možete učestvovati u saradnji sa nama i salonom keramike i sanitarne opreme Orfej iz Banja Luke.

Osim toga, u stanovima je ostavljena mogućnost uvođenja modernih sigurnosnih sistemima, kao i Smart Home. Postoji mogućnost kupovine ostave i privatnog unutrašnjeg parking garaznog mjesta, sto omogućava jednostavan i siguran pristup automobilu.

Sigurnost naših stanova + _

Osim toga, naši stanovi su opremljeni modernim sigurnosnim sistemima, što znači da će stanari imati potpunu sigurnost i zaštitu. Postoji mogućnost kupovine ostave, kao i privatnog parkinga u unutrašnjem prostoru, što omogućava jednostavan i siguran pristup automobilu.

ZAKAŽITE SASTANAK

Možete nas kontaktirati putem telefona,  e-pošte ili lično

AM Business d.o.o.
Ul. Dušana Subotića br. 4 78000
Banja Luka

+387 65 255 222
info@ambusiness.ba